5 / 5 ( 36 Omdömen)
Skriv recension

Om EverydayPlus

EverydayPlus är ett av de företag som ger privatlån i form av en stående kredit, som låntagaren sedan kan välja att utnyttja. Bakom EverydayPlus står det finska moderbolaget OPR-Vakuus Oy, som bildades 2005. Sedan dess har de haft över 300 000 kunder till sina finansieringstjänster.

Villkor

EverydayPlus har som grundläggande villkor att du som låntagare är minst 20 år, samt högst 75 år. Du måste dessutom vara svensk medborgare och ha ett registrerat abonnemang till din mobiltelefon.

EverydayPlus tjänst låter dig använda din mobiltelefon som ett kreditkort. Istället för att få ditt lån som en direkt utbetalning till ditt bankkonto, kan du välja att få din kredit utbetald i delar, när det passar dig.

Du ansöker om ett belopp som utgör den övre gränsen för krediten. EverydayPlus erbjuder lån som ligger mellan 3 000 och 15 000 kronor. Räntan är 15 % under de första 10 dagarna efter ett uttag på krediten. Därefter kommer en räntefri period till början på den tredje månaden efter kredituttaget, varefter räntan ligger på 5 %.

Du väljer själv om du vill återbetala hela det uttagna kreditbeloppet, eller delbetala. Om du delbetalar tas en ränta på 5 % ut på återstående belopp efter förfallodagen. Minsta delbetalning än en femtedel av fakturans totala summa, dock minst 200 kronor. Första betalningen behöver dock inte göras förrän 45 dagar efter att du begärt utbetalningen.

Ansökningsprocessen

Du ansöker om EverydayPlus lån på deras hemsida. Du måste kunna identifiera dig med ett BankID, och ha ett registrerat mobilabonnemang för att kunna hantera kredittjänsten genom sms. Efter ansökan får du i regel besked inom 15 minuter.

Om du redan är kund hos EverydayPlus, behöver du inte gå igenom identifieringsprocessen igen, och kan enkelt ansöka om en ny kredit per sms.

Service

EverydayPlus har gjort sin kundservice till en prioritet. De håller sin kundtjänst öppen sju dagar i veckan. På vardagar kan du nå dem mellan kl 09:00 och 21:00, och på helger mellan kl 10:00 och 15:00.

Dessutom är deras hemsida både lättnavigerad och mycket informativ.

Trygghet

EverydayPlus ingår i en stor och stabil koncern, som har gedigen erfarenhet av att förse privatpersoner med finansiella tjänster. Med över 300 000 kunder i ryggen, har de verkligen bevisat sig dugliga. Naturligtvis står de som alla svenska långivare under Finansinspektionens tillsyn.

Sammanfattning

EverydayPlus är en smidig långivare som låter dig använda mobilen som ett kreditkort. De tillhandahåller en uppskattad och lättillgänglig kundtjänst. Ansökan går fort och är enkel för dig som redan har ett BankID. När du väl är ansluten till tjänsten kan du sköta alla efterkommande förehavanden hos EverydayPlus genom sms.

Kontakt